Tuomas Vuorinen

Tuomas Vuorinen on tulitaiteen ammattilainen joka, on erikoistunut kontaktikeppimanipulaatioon ja pyrkinyt omalla panoksellaan viemään lajia eteenpäin. Hän on työskennellyt niin pienemmissä produktioissa kuin koko illan spektaakkeleissakin.


Tuomaksen vanhemmille koko illan spektaakkelit tulivat tutuiksi varsin pian hänen syntymän jälkeen. Tuomaksen huimat näytelmät sisälsivät runonlausuntaa, teatteria, laulua, nukketeatteria ja tanssia. Tästä huolimatta hän ei lapsena kuvitellutkaan tulevansa isona esiintyjäksi vaan Tuomas oli päättänyt ryhtyä vampyyriksi heti opittuaan lentämään. Lentoharjoitukset nappasivatkin leijonan osan hänen lapsuudestaan.


Tuomas on luonteeltaan rauhallisen asiallinen unohtelija, joka ei osaa sanoa ei. Hetkellisesti saattaa vaikuttaa siltä, ettei hänellä ole homma hanskassa, mutta loppujen lopuksi hän on juuri se joka järjestää asiat parhainpäin, jopa muidenkin puolesta.


Sirkuksessa Tuomasta kiehtoo sen monimuotoisuus ja mahdollisuudet koetella sekä omia että taitteenlajin rajoja. Hän haluaisi sirkustekniikan lisäksi tuoda esityksiin lisää sisältöä ja uskoo, että sirkuksen keinon on mahdollista muuttaa maailmaa.